Abonneren  Inloggen

Online Print

'De opkomst en groei van internetdrukkers is het gevolg van hun efficiency door het combineren van drukwerkorders. Dat leidt tot scherpe prijzen. Maar nu de online print markt volwassen is geworden, is er meer nodig om als internetdrukker succesvol te zijn.' Dat stelde internetdrukker Marco Aarnink in 2018 in een interview. In dit dossier leest u meerdere interessante interviews en andere artikelen over online print, want hoe opereren in deze dynamische markt de bedrijven die via internet besteld drukwerk leveren?

Nieuws

Blog